Προγράμματα Υγείας

Άξονες Προστασίας

Η πρόληψη στην υγεία έχει ως σκοπό την προφύλαξη του ανθρώπου από ασθένειες, η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού είναι τα κύρια οχήματα για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας σας. Στις Ασφάλειες Δαγκλής έχουμε φροντίσει να έχετε πολλαπλές επιλογές για προληπτικούς ελέγχους ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας. 

Η πρόσβαση σε ένα ποιοτικό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της καλής σας υγείας. Η τακτική παρακολούθηση από τον οικογενειακό γιατρό, η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και οι διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας, που μπορεί να προκύψουν και σας παρέχουν ασφάλεια κάθε στιγμή.

Οι νοσοκομειακές καλύψεις είναι ο κεντρικός πυλώνας ενός ασφαλιστηρίου υγείας, καθώς αφορούν στις περιπτώσεις εκείνες που λόγω ατυχήματος, ασθένειας ή κάποιου επείγοντος περιστατικού, χρειαστεί να νοσηλευτείτε, να παραμείνετε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Στις Ασφάλειες Δαγκλής έχετε την επιλογή μέσα από πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων να δημιουργήσετε πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Καλύψεις των Πακέτων Υγείας

Οι Ασφάλειες Δαγκλής μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων που σας παρέχει διαθέτει πλήθος καλύψεων που εμπερικλείουν όλες τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους και πρακτικές ώστε κατά τη διάρκεια αλλά και την ανάρρωση από ένα αναπάντεχο συμβάν να έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ιατρική φροντίδα. Μερικές από τις εξιδικευμένες καλύψεις που σας προσφέρουμε είναι:

* Οι παραπάνω καλύψεις προσφέρονται με τις μικρότερες απαλλαγές και αναμονές στο κλάδο ζωής

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε το ασφαλιστικό πρόγραμμα ζωής που ανταποκρίνεται στις δικές μοναδικές ανάγκες.

Δυνατότητα Πληρωμής

Δεν είναι αυτό που ψάχνατε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το πακέτο στα μέτρα σας

Περισσότερες Πληροφορίες και Συμβουλές για την Ασφάλεια Υγείας

Απαλλαγή είναι το ποσό ή ποσοστό που καταβάλει ο ασφαλισμένος στα έξοδα σε περίπτωση ενεργοποίησης των παροχών και των καλύψεων του.
 
Το ποσό αυτό το επιλέγει κατά τη σύναψη του ασφαλιστηρίου και αναγράφεται στον πίνακα καλύψεων.
 
Το ποσό της απαλλαγής που θα επιλέξετε καθορίζει το ασφάλιστρο, καθώς μειώνει το ύψος των ασφαλίστρων σας και με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε χαμηλό ετήσιο ασφάλιστρο.
 
Επιπλέον, εάν κάνετε ταυτόχρονη χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα (δημόσιου ή ιδιωτικού), μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή σας να μειώνεται ή ακόμα και να μηδενίζεται.
 
Έτσι, ουσιαστικά, εκταμιεύετε από μηδενικό έως πολύ μικρό ποσό για τα έξοδά σας.

Φυσικά, μπορείτε να αναβαθμίσετε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα μεταβάλλοντας την απαλλαγή, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο καθώς και την κατηγορία δωματίου που επιθυμείτε να νοσηλευτείτε.

Ηλικία εισόδου σε ασφαλιστικά προγράμματα υγείας είναι από 3 μηνών μέχρι 65 ετών στο σύνολο των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων. Υπάρχουν και ασφαλιστικά προγράμματα στα οποία ελαφρώς διαφοροποιείται το ηλικιακό όριο.

Η κάλυψη υγείας σας παρέχεται μέσα στα πλαίσια της εργασιακής σχέσης με την εταιρία , σε περίπτωση όμως που αποχωρήσετε δεν μεταφέρεται η κάλυψη.
 
Επομένως, συμπληρωματικά μπορείτε να συνάψετε ιδιωτικό ασφαλιστήριο υγείας με παροχές και συμμετοχή σας στα έξοδα συνδυαστικά με τις παροχές της ομαδικής ασφάλισης, με πολύ προσιτό κόστος σε εσάς.
 
Αναφορικά με το συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα, αφού λάβουμε υπόψιν τις ατομικές σας συνθήκες συνταξιοδότησης, συμπληρωματικά θα “χτίσουμε” το πρόγραμμα σύνταξης που θα σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον.
Υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που πρέπει να κάνετε προεπιλογή θέσης χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι δεσμευτικό για εσάς.
 
Δηλαδή, μπορείτε να επιλέξετε Β΄ Θέση Νοσηλείας και αν επιθυμείτε στην πορεία να την αλλάξετε ή αν για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό επιθυμείτε να νοσηλευτείτε σε Α’ Θέση Νοσηλείας έχετε κάθε δικαίωμα, απλά θα κληθείτε να πληρώσετε τη διαφορά.
Σε περίπτωση που η νοσηλεία σας πραγματοποιηθεί σε συνεργαζόμενη ιδιωτική κλινική στην Ελλάδα και έχει ενημερωθεί η εταιρία, η κάλυψη είναι απευθείας ή γίνεται εξόφληση και αποζημιώνεστε από την εταιρία δηλαδή απολογιστική αποζημίωση.
 
Η ενημέρωση της εταιρίας γίνεται μέσω του ειδικού τηλεφωνικού κέντρου για ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.
 
Η εταιρία για τον υπολογισμό του ασφαλίστρου, λαμβάνει υπόψη της μια σειρά από ενδεικτικούς παράγοντες όπως η ηλικία και το επάγγελμα του ασφαλισμένου, τον τόπο μόνιμης κατοικίας του και τις δηλώσεις του κατά την αίτηση/ προσφορά ασφάλισης.
 
Η θέση νοσηλείας, η επιλογή τυχόν συμμετοχής και το ποσό της καθώς και το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας παιδιού παρέχει αντίστοιχες καλύψεις με την ασφάλεια υγείας ενηλίκου.

Οι καλύψεις αυτές αφορούν:

Α) Την Πρωτοβάθμια Υγεία (δηλαδή περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνουν νοσηλεία)

Αυτά τα προγράμματα παρέχονται με ένταξη των παιδιών – ως εξαρτώμενα μέλη – σε οικογενειακό ασφαλιστήριο και εξασφαλίζουν κατ’ ελάχιστον:

  • Κάλυψη ιατρικών επισκέψεων σε παιδιάτρους ή άλλους γιατρούς σε ιδιωτικά ιατρεία δικτύου, με μικρή συμμετοχή στο κόστος επίσκεψης.
  • Κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων στο δίκτυο μεγάλων διαγνωστικών κέντρων.
  • Ετήσιο Check up
  • Κάλυψη ετήσιου Οφθαλμολογικού Ελέγχου

Β) Την δευτεροβάθμια περίθαλψη (δηλαδή περιπτώσεις νοσηλείας σε νοσοκομείο)

Αυτή η κάλυψη απαιτεί λήψη ιατρικού ιστορικού και διαδικασία αξιολόγησης του κινδύνου (underwriting) από την ασφαλιστική.

Η δευτεροβάθμια περίθαλψη  ενδέχεται να περιλαμβάνει την περίπτωση Α και συνδυάζεται – συνήθως – με ασφάλιση Ζωής.

Η ασφάλεια δευτεροβάθμιας περίθαλψης καλύπτει έξοδα νοσηλείας, φάρμακα, αμοιβές ιατρών, έξοδα χειρουργείου, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ασθενοφόρο, αποκλειστική νοσοκόμα, έξοδα συνοδού, αμοιβή χειρουργού και αναισθησιολόγου, έξοδα ημερήσιας επέμβασης/θεραπείας και παρέχουν επιδόματα (τοκετού, χειρουργικό και ημερήσιο νοσοκομειακό αν γίνει χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα).

Εάν, διαθέτεις ασφαλιστήριο Υγείας που καλύπτει περιστατικά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης και στο εξωτερικό, αρκεί να υποβάλλεις τα σχετικά παραστατικά με την επιστροφή σου και θα αποζημιωθείς απολογιστικά, βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου.
 
Αν δεν έχεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας μπορείς να κάνεις ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης που θα σε καλύψει για έξοδα νοσηλείας και ιατροφαρμακευρική περίθαλψη μόνο κατά την διάρκεια του ταξιδιού, παρέχοντας και κάποιες πρόσθετες καλύψεις όπως απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσεων, αστική ευθύνη ταξιδιώτη κλπ.
Για να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο υγείας πρέπει αρχικά να μας περιγράψετε με ειλικρίνεια την κατάσταση της υγείας σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με ορθότητα και σαφήνεια.

Εάν η εταιρεία κρίνει απαραίτητο από το ιατρικό ιστορικό σας να πραγματοποιήσει προασφαλιστικό έλεγχο τότε ναι ίσως χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις, το κόστος των οποίων επιβαρύνει την ασφαλιστική εταιρεία και όχι εσάς.