Το Ασφαλιστικό Γραφείο Δαγκλής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Το ασφαλιστικό γραφείο Δαγκλής από την ίδρυση του το 1992 έως και σήμερα ως ανεξάρτητη επιχείρηση ασφαλιστικής πρακτόρευσης, δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 245 τ.μ. σε Εύοσμο και Ηλιούπολη στην Δυτική Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι δυνατή η άνετη εξυπηρέτηση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για όλο το φάσμα των ασφαλιστικών σας αναγκών, προσφέροντας λύσεις για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών.

Έχοντας εξασφαλίσει προνομιακή συνεργασία με τις πλέον αναγνωρισμένες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ασφαλιστικά πακέτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και συμφέρον.

30

Χρόνια Εμπειρίας

12000

Συμβόλαια

Η Ασφάλιση σας είναι σημαντική για εμάς

Το Όραμα μας

Οι άνθρωποι μας με βαθιά γνώση και εμπειρία ως πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί πράκτορες, είναι πάντα δίπλα σας και προσπαθούν καθημερινά να εξυπηρετούν υπεύθυνα τα συμφέροντά σας με επαγγελματισμό και αμεσότητα.

Η αποστολή μας

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης, από την κατάλληλη επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων έως την άμεση εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ζημίας. Το αληθινό ανθρώπινο ενδιαφέρον μας προς τον ασφαλιζόμενο και η εμπιστοσύνη των 3500 ευχαριστημένων πελατών, μας καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ασφαλιστικά γραφεία στην δυτική Θεσσαλονίκη και μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Τι είπαν για εμάς

Εξαιρετική συνεργασία χρόνων, η οποία συνεχίζεται. Η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου, σας καθιστούν πρωτοπόρους!

Ελισάβετ Μαυρουδή

Υπευθυνότητα και υψηλή γνώση των ασφαλιστικών προγραμμάτων. Απλά... σοβαροί επαγγελματίες.

Κώστας Μπογιατζίδης

Τέλειοι επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου!!!

Δέσποινα Χαρίτου

Πάντα εξυπηρετικοί και χαμογελαστοί!

Χαράλαμπος Ζιάκος

Η Εξειδίκευση μας

30 Χρόνια Εμπειρίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο

Εξυπήρετηση & Υποστήριξη
0%
Ανταγωνιστικές Τιμές Ασφαλίστρων
0%
Εξατομίκευση Παροχών
0%