Προγράμματα Αποταμίευσης & Επένδυσης

Για την αποταμίευση / επένδυση σας, οι Ασφάλειες Δαγκλής σας προσφέρουν προγράμματα που καλύπτουν εσάς και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες ώστε να διασφαλίσετε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 

Τα προγράμματα αποταμίευσης & επένδυσης σας προσφέρουν:

Δυνατότητα επιλογής επενδυτικής στρατηγικής

Επιλέγετε τον συνδυασμό των αμοιβαίων κεφαλαίων που θέλετε να απαρτίζουν το ασφαλιστικό επενδυτικό σας πρόγραμμα με βάση το δικό σας προφίλ ρίσκου.

Δυνατότητα προσαρμογής καταβαλλόμενου ποσού ασφαλίστρου

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το καταβαλλόμενο ποσό αν τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάξουν (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Δυνατότητα εκτάκτων καταβολών

Αν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να ενισχύσετε το επενδυόμενο κεφάλαιό σας μέσω έκτακτων καταβολών (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Δυνατότητα εξαγοράς

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγοράσετε το συμβόλαιό σας πριν τη λήξη του προγράμματος, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Προστασία της οικογένειάς σας

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους ορισμένους στο ασφαλιστήριο δικαιούχους, ένα ασφαλισμένο κεφάλαιο και η αξία εξαγοράς του επενδυτικού σκέλους του ασφαλιστηρίου.

Δυνατότητα Πληρωμής

Δεν είναι αυτό που ψάχνατε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το πακέτο στα μέτρα σας