Ενημέρωση  COVID-19

Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, οι Ασφάλειες Δαγκλής παραμένουν σίγουρα δίπλα σας, έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα και απαραίτητα μέτρα προστασίας στο κτήριο των γραφείων μας, με απόλυτη προτεραιότητα, όπως πάντα, την ασφάλεια και την υγεία των πελατών και των εργαζομένων μας.

Λειτουργούμε ανταποκρινόμενοι στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας μας, παράλληλα όμως τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες της Πολιτείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σχετικά με την πρόληψη και την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού CΟVID-19.

Με βάση τις διεθνείς οδηγίες για την αποφυγή των μετακινήσεων και των συναθροίσεων, προτρέπουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν τους παρακάτω τρόπους εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε:

Σας ενθαρρύνουμε να προτιμήσετε τα ψηφιακά κανάλια της εταιρείας, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεγάλο εύρος συναλλαγών με ασφάλεια και άνεση, από το σπίτι σας. Έτσι, συμβάλλετε ενεργά στον περιορισμό των μετακινήσεων και προστατεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Αν τυχόν εμφανίσετε συμπτώματα όπως περιγράφονται στη επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), www.eody.gov.gr, θα πρέπει να καλέσετε τον προσωπικό σας γιατρό.

Κινούμαστε όλοι σε αχαρτογράφητα νερά, όμως η συλλογική υπευθυνότητα και η ατομική πειθαρχία στα επιβεβλημένα μέτρα είναι μονόδρομος για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση αυτή, παραμένοντας υγιείς και ασφαλείς.

Συχνές Ερωτήσεις για τον κορωνοϊό COVID-19